Elektronisch instelbare uitlaat voor Triumph Modern Classics

Goed nieuws voor eigenaars van een Triumph Bonneville BobberSpeedmaster of Speed Twin. Dankzij uitlatenfabrikant Jekill & Hyde kun je binnenkort het uitlaatgeluid aanpassen via een knop op het stuur. De Nederlandse uitlatenboer, zoals onze noorderburen dat zo vermakelijk kunnen zeggen, is bekend geworden met dit elektronische systeem op voornamelijk Harley-Davidsons en custom bikes. Het werkt aan de hand van drie geluidsprofielen: ‘Dr. Jekill’ voor die keer dat je ’s morgens heel vroeg weg moet of ’s nachts heel laat thuis komt. ‘Mr. Hyde’ voor als iedereen mag weten dat je in de buurt bent. Tenslotte is er nog ‘Dynamic’ voor als je niet goed kunt kiezen tussen de andere twee profielen en gewoon normaal wilt doen.

Lees het volledige bericht op motornieuws.be