Yamaha teast R7

Zo nietszeggend als korte teasers zijn, kunnen we toch enkele dingen afleiden uit het zopas verschenen filmpje van Yamaha. We vliegen eerst mee op een circuit, en daarna over een mooie bergweg. Daaruit concluderen we een supersport die zich op beide locaties zou moeten thuis voelen. In de achtergrond hoor je duidelijk het geluid van het CP2-motorblok dat ook dienstdoet in de MT-07Tracer 7XSR700 en Ténéré 700. Zal het veelbejubelde motorblok ook 73 pk leveren in de nieuwe supersport, of wordt dat krachtiger? En wat zal Yamaha met de naamgeving doen? R7 zou logisch zijn, want die naam bestaat nog niet. De YZF-R7 bestaat wel, maar Yamaha gebruikt sinds kort het voorvoegsel ‘YZF’ niet meer voor haar supersportmodellen (R1R6R3R125). Binnenkort weten we meer.

Lees het volledige bericht op motornieuws.be