Nieuwe, snelle Harley-Davidson in 2022?

Harley-Davidson trapt het nieuwe jaar af met de lancering van een wereldpremière op 26 januari. Maar wat kunnen we verwachten? Met de Sportster S, die is ontwikkeld op een platform dat waarschijnlijk een aantal nieuwe modellen zal voortbrengen, keerde Harley-Davidson terug naar zijn kernwaarde: cruisers. Zou het een nieuwe cruiser zijn die Harley-Davidson op 26 januari laat zien? Of een meer toergerichte Pan America. “Further, faster” klinkt geheimzinnig, en zou daarop kunnen wijzen. Maar zo’n motorfiets hoeft niet per se sneller te zijn. Of toch de Bronx? Hoewel die een 975cc-variant op het Revolution Max-motorblok heeft en jaren geleden samen met de Pan America werd aangekondigd, verdween die in de ijskast. Wij noteren 26 januari alvast in onze agenda.

Lees het volledige artikel via motornieuws.be