Lichte Triumph- en Husqvarna-modellen rollen uit nieuwe Bajaj Auto-fabriek

De langverwachte nieuwe reeks lichte Triumphs en elektrische Husqvarna-modellen worden gemaakt in een grote, nieuwe fabriek die in India wordt gebouwd met de investering van Bajaj Auto. De Indiase reus maakt zich op voor een belangrijk 2022 als het de letterlijke bouwstenen legt voor de productie van verschillende gloednieuwe wereldwijde modellen. Bajaj heeft momenteel een groot aandeel in Pierer Mobility, van waaruit het productiefaciliteiten en platforms met KTM, Husqvarna en GASGAS inbrengt. Maar het onderhoudt ook een relatie met Kawasaki nadat het eerder een aandeel in de Japanse onderneming had, terwijl het onlangs een overeenkomst met Triumph sloot voor de ontwikkeling van een reeks nieuwe modellen.

Lees het volledige artikel via motornieuws.be