EICMA: Royal Enfield kleurt de Himalayan en Classic in het nieuw

De Royal Enfield Himalayan krijgt drie nieuwe kleurstellingen voor 2023. Meestal laten we marketingteksten achterwege, maar deze keer willen we jullie toch laten meegenieten van de grappige omschrijving. Hier gaan we: “Glacier Blue refereert aan de diepblauwe hemel en kristalheldere ijskoude meren in het Himalayan-gebergte; Sleet Black haalt zijn inspiratie uit de sterrenhemel in de Himalayan en de glinsterende, messcherpe sneeuw op de rotsoppervlakken; en Dune Brown is de weerklank van de iconische kleuren van de koude Himalayan-woestijnen op grote hoogte en de zandduinen in Hunder, Ladakh.” Schitterend. Alle nieuwe Himalayan-modellen hebben reliëf zijpanelen in bijpassende kleuren en glanzende zwarte ringen in het dashboard. Er is ook een usb 2.0-oplaadaansluiting aan het stuur toegevoegd.

Lees het volledige artikel via MotorNieuws.be