Updates voor de 2023 KTM 1290 Super Adventure S

KTM’s rauwste en brutaalste toermotor krijgt enkele kleine updates voor volgend jaar. Zo krijgt hij twee ‘nieuwe’ kleurtjes, met een variatie op het gekende oranje/zwart-thema en een neutralere grijs-optie. Verder is het nu een stuk eenvoudiger om de weg op te gaan dankzij de uitgebreide navigatiesoftware. Op het 7″ tft-display kunnen rijders rekenen op extra opties voor navigatie, waardoor ze niet hoeven te stoppen om wijzigingen op een mobiel apparaat in te voeren. De KTM Connect App beschikt nu over Turn-by-Turn+ begeleiding en markeringen van routepunten. Dezelfde functionaliteit geldt voor audiotracks en het opsommen van favorieten bij telefoongesprekken. Geen al te spectaculair nieuws dus, maar dat maakt KTM gelukkig wel goed met een behoorlijk intens filmpje van de 2023 Super Adventure S.

Lees het volledige artikel via MotorNieuws.be